טיפים לתכנון בר מצווה - ניין אירועים
  • לפרטים והזמנות חייגו אלינו | 072-3931000

ארגון מקום לבר מצווה מוצלח כולל טיפול בהרבה מאד נושאים. כדי שלא יישכח דבר, כדאי להתרכז בכמה טיפים מהותיים שיעשו עבור חתן השמחה ועבור קהל האורחים את ההבדל.

טיפים לתכנון בר מצווה

תכנון ראשוני של האירוע

בחירת המיקום כוללת בתוכה את החשיבה על מיקום שיש בסמוך אליו גישה נוחה לאוטובוס שיסיע את החברים, חניה גדולה עבור הרכבים של האורחים וכבישי גישה נוחים ומרכזיים.

אולם שהלקוחות קיבלו עליו המלצות חמות מחברים או בני משפחה שערכו בו אירועים מוצלחים והיו מרוצים מהגישה ומהשירות של מנהלי האירוע. חוות הדעת של אנשים שהזמינו במקום אירועים היא אקוטית כמו כן גם חוות הדעת שמופיעות באינטרנט על חוויות מהמקום הן חשובות. לכן מומלץ לקרוא אותן ולהסיק את המסקנות לגבי כל אחד מהמיקומים.

רוצה לקבל פרטים נוספים? נא להשאיר פרטים ונחזור בהקדם!




התאמת האולם לכמות המשתתפים היא אקוטית, מאה וחמישים איש בישיבה נוחה ושלוש מאות איש באופציית הקוקטייל.

נראותו של האולם

הרושם הראשוני שמקבל כל אורח בהגיעו לפתח האולם הוא מאד משמעותי. אם התחושה היא חמימה ולבבית ומקדמת בברכה כל אורח, זו הרגשה נפלאה.

המוזמנים פוגשים בכניסה לאולם את דוכני האוכל העמוסים במגשים צבעוניים ובהם שפע של מאכלים מגוונים. ההיצע הנרחב תופס את עיניהם, הם אוכלים בעיניים ובוחרים מה הם מעוניינים לאכול. מיד כשרואים את המגשים יוצאי הדופן, קיימת תחושה של אולם איכותי המקפיד על כל פרט ופרט ומגיש אוכל ברמה גבוהה.

עיצובו של האולם מעורר השתאות, האורחים נחשפים לקווים עיצוביים מודרניים המשרים אווירה מיוחדת ברחבי האולם. הפריטים מתאימים זה לזה ויוצרים יחד אווירה מושלמת של יופי ונוחות.

טיפים לתכנון בר מצווה

מנהלי האירוע

מנהלי האירוע הם אלו שנותנים את הטון, כיוון שהם משמשים דוגמה לשאר אנשי הצוות הפועלים על פי ההנחיות שלהם. מנהלי אירוע הקשובים ללקוחות, שעושים כל שניתן כדי לרצות אותם במהלך האירוע על פי הבקשות המתאימות לכל משפחה, הם סוג של מנהלים שכיף לעבוד איתם והתחושה השוררת היא שהלקוח נמצא בידיים טובות.

לאורך כל שלב ההכנות, המנהלים עושים כל שניתן כדי לרצות את הלקוחות, שהתפריטים יהיו על פי הבקשות ויכללו מנות ייחודיות לצמחוניים, טבעונים ומוזמנים שאינם אוכלים מזון עם גלוטן, מבצעים שינויים כדי להתאים את המקום למהלך האירוע, בוחנים כל בקשה לגופה ומבצעים הכול בנועם הליכות ובאדיבות יוצאת דופן.

השפים וצוות המטבח

המטבח מסוגל להכין אין ספור מנות אך המטרה היא לקבל החלטה על התפריט הספציפי לכל אירוע בהתאמה מושלמת לקהל המוזמנים. השפים מסייעים למארחים, מסבירים להם על ההרכבים של כל אחת מהמנות כדי להקל עליהם בבחירת המנות המנצחות. ההיצע המוגש בערב הטעימות הוא זה שמכריע על פי הטעמים השונים, מה יהיו המנות המועדפות.

צוות המטבח מכין לכל אירוע מאכלים טריים המיוצרים מחומרי גלם בטיב מעולה, בשר, דגים וירקות טריים העוברים בקרה קפדנית בהגיעם למטבח. נושא הניקיון והיגיינה הוא ראשון במעלה ומטבח המקפיד על כך ללא פשרות, הוא המטבח המומלץ לכל אירוע.

הקינוחים המוגשים לקראת סוף האירוע, הם מסמר הערב והטעמים הייחודיים מסקרנים את האורחים שנהנים מטעמים יוצאי דופן שאפשר לאכול מהם עוד ועוד. הטעם המתוק לפני היציאה הביתה מקבע את איכותו ואת הצלחתו של האירוע ומכתיר אותו כאירוע של פעם בחיים כיוון שאי אפשר לשכוח אותו.

התאמת האביזרים לאירועים

הצלחתו של כל מקום לבר מצווה  תלוי רבות במוסיקה המושקעת בו, באיכותם של המגבר, מערכת התאורה, תאורת לדים חדשניות הגורמת לעונג רב לרוקדים הנהנים להופיע בכל רגע תחת צבע אחר. שילוב מקצועי של מכשור חדשני וצלילים איכותיים הם בדיוק מה שהקהל מעוניין בו וכך החברים יקפצו לאורך כל הערב על רחבת הריקודים.

9Nine - ניין אירועים

9Nine - ניין אירועים

NINE הוקם כמקום אינטימי ומיוחד לאירועים מרגשים וחווייתיים.
בעזרת השפים המקצועיים וציוד סאונד ותאורה חדשניים ומתקדמים ועיצוב ייחודי, ניין הוא המקום המושלם לאירועים אקסקלוסיביים.
9Nine - ניין אירועים

Latest posts by 9Nine - ניין אירועים (see all)

 
Thanks!

logo1

החושלים 9, הרצליה פיתוח
072-3931000